Winkelwagen
  • GRATIS bezorging binnen EU vanaf €400 orderwaarde.
  • 2 jaar GARANTIE door PURE kwaliteit
  • Vóór 16:00 uur BESTELD, MORGEN BEZORGD (NL)

Leuk om kennis met je te maken.

ONS VERHAAL

Vinz Roy is een grensverleggend montuurmerk met hart voor de toekomst.

Bij ons vind je een uitgebreide collectie handgemaakte monturen, die bij elke persoonlijkheid passen. Onze monturen zijn trendy, stoer, robuust, chique en soms nèt anders.

Servicegericht – korte lijnen – gemak en snelheid

Het ervaren, gepassioneerde team van Vinz Roy staat altijd voor je klaar. Bestellen gaat eenvoudig in de webshop, levering is altijd snel. Vinz Roy ontzorgt.

Wij geven niet alleen om lifestyle en mode, maar ook om de Aarde.
Daarom hebben wij ook een collectie van gerecycled materiaal; Revive© Acetate. Herkenbaar aan het groene blaadje op de brillenveer.

Net zo trendy, net zo stoer, maar met hart voor onze Aarde en de generaties van de toekomst. 

HIER STAAN WE VOOR

Vinz Roy wil positieve energie verspreiden en wereldwijd een verschil maken in de brillenindustrie. In de nabije toekomst wil Vinz Roy hét grensverleggende merk zijn dat op ieder continent bekend staat om zijn duurzaamheid- en kwaliteitsproducten.

Wij nemen verantwoordelijkheid voor de impact die onze acties hebben op het milieu en streven ernaar om die impact te verminderen. Ons doel is om in de toekomst de CO2 uitstoot te reduceren tot een minimum.

Wij streven ernaar een positieve impact te creëren op de gemeenschappen en samenlevingen waarmee wij ons bezighouden, door onze waardeketen te verbeteren, op verantwoorde wijze voor onze medewerkers en klanten te zorgen en recyclinginitiatieven te implementeren.