Winkelwagen
  • GRATIS bezorging binnen EU vanaf €400 orderwaarde.
  • 2 jaar GARANTIE door PURE kwaliteit
  • Vóór 16:00 uur BESTELD, MORGEN BEZORGD (NL)

Algemene voorwaarden

Welkom bij VINZ ROY.

Wij van VINZ ROY hopen dat je met veel plezier bij ons online winkelt.

Wij proberen je winkelervaring zo makkelijk mogelijk te laten verlopen en daarom hebben wij enkele voorwaarden (“Algemene Voorwaarden”) opgesteld, die van toepassing zijn voor je.

Let op, deze Voorwaarden zijn van toepassing op zakelijke klanten (Business-to-business / B2B).

1. Ontmoet VINZ ROY

VINZ ROY is een in Nederland opgerichte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De volledige contactgegevens van VINZ ROY zijn als volgt:

VINZ ROY B.V.
Lofoten 199
2721 JG ZOETERMEER
NEDERLAND

Telefoon: +31 (0)85-0805428
E-mail: hello@vinzroy.com

KvK-nummer: 87150913
Btw-nummer: NL864218990B01

2. Aanbod en overeenkomst
2.1. Wanneer je online via onze webshop een product koopt van VINZ ROY, ga je een overeenkomst aan met VINZ ROY. Deze voorwaarden zijn van toepassing op al je online bestellingen en aankopen.

2.2. Wij zorgen ervoor dat deze voorwaarden gemakkelijk toegankelijk zijn op het moment dat je bestelt en op elk moment daarna. Je kunt de dan geldende en meest recente versie van de voorwaarden via onze website lezen of downloaden.

2.3. Om te voorkomen dat er na je bestelling een onjuiste levering plaatsvindt, verzoeken wij je ons de juiste informatie en contactgegevens te verstrekken in je persoonlijke MIJN ACCOUNT omgeving. Wij bewaren je informatie veilig en verwerken je persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacy beleid.

2.4. MIJN ACCOUNT omgeving. Om bij VINZ ROY te bestellen, moet je ons enkele persoonlijke gegevens verstrekken tijdens de aanvraag van het zakelijke klantaccount. Zorg ervoor dat je gegevens correct en up-to-date zijn. Je MIJN ACCOUNT is beveiligd met een door jou gekozen wachtwoord, zodat de omgeving voor je beveiligd beschikbaar is. Kies een veilig wachtwoord en geef dit aan niemand anders door.

2.5. Een overeenkomst die voortvloeit uit een aanbod dat een kennelijke vergissing en/of fout bevat, zoals een ongewoon lage prijs, is niet bindend voor VINZ ROY. Neem contact op met VINZ ROY indien je twijfelt aan de geldigheid van een aanbieding.

3. Prijs en betaling

3.1. De prijs in de webshop is de prijs exclusief BTW. De verzendkosten en eventuele land specifieke invoerrechten en douanekosten worden, indien van toepassing, apart vermeld.

3.2. Je kunt je bestelling betalen via één van de betaalmethoden die beschikbaar zijn in de webshop van VINZ ROY.

3.3. Indien het afleveradres buiten de Europese Unie ligt, kunnen extra belastingen van toepassing zijn. Het is mogelijk dat het land in kwestie extra heffingen in rekening brengt, zoals invoerbelasting. VINZ ROY heeft geen invloed of controle op dergelijke heffingen en kan je daarom geen nadere informatie verstrekken. Eventuele invoerrechten en belastingen zijn uitsluitend je verantwoordelijkheid als klant en moeten mogelijk worden betaald op het moment van levering. Deze extra kosten zijn voor eigen rekening. Je dient zelf te controleren of de bestelde producten kunnen worden geëxporteerd en geïmporteerd naar het betreffende land en wat de kosten zijn, voordat je een dergelijke bestelling plaatst.

4. Levering

4.1. VINZ ROY streeft ernaar je bestelling zo makkelijk en snel mogelijk te verwerken en te laten leveren. Wij dragen er zorg voor dat de producten accuraat worden verzonden. Mocht je onverhoopt onvolledige of beschadigde producten ontvangen, laat het ons dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 48 uur na ontvangst van de producten weten en wij zorgen voor de rest.

4.2. Bestellingen worden verzonden naar het door jou opgegeven afleveradres en via de door jou gekozen wijze van levering.

4.3. In het geval dat er een verkeerd adres wordt opgegeven, zijn de kosten voor het zoekgeraakte product voor eigen rekening.

4.4. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je per e-mail een Track & Trace – code, zodat je je bestelling online kunt volgen.

5. Kwaliteit, wettelijke garantie & klachten

5.1. VINZ ROY streeft ernaar om producten zo volledig en nauwkeurig mogelijk op haar website weer te geven. De aard van de aangeboden producten kan leiden tot verschillen (zoals kleurverschillen) tussen de weergave van producten op de website en het aan jouw geleverde product. Lijkt het product anders dan verwacht, laat ons dan je klacht weten (telefonisch, per e-mail of per post)

5.2. De producten die wij aanbieden zijn uiteraard onderhevig aan slijtage. De levensduur van een product is mede afhankelijk van het materiaal van het product, de gebruiksintensiteit en het niveau van onderhoud. De producten van VINZ ROY zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen zoals vermeld in de webshop. VINZ ROY staat voor kwaliteit bij normaal gebruik. Voor een optimale levensduur en behoud van kwaliteit is het echter belangrijk dat je het product gebruikt als een goede huisvader (Latijn: bonus pater familias) om schade te voorkomen. Mocht je desondanks denken dat er iets mis is met het product, laat ons dan je klacht weten (telefonisch, per e-mail of per post).

5.3. Alle producten die geleverd worden door VINZ ROY hebben een garantie van 2 jaar na aankoop. Deze garantie heeft betrekking op productie- of montagefouten die aan ons kunnen worden toegeschreven. Breuken, krassen en andere schade veroorzaakt door de gebruiker vallen niet onder de garantie.

6. Retourbeleid

6.1. We willen dat je de beste winkelervaring bij ons heeft en daarom hebben we een retourbeleid van 14 dagen. Je kunt via het e-mailadres hello@vinzroy.com je retour producten aanmelden. Na ontvangst van een retournummer kun je de producten op eigen kosten retour zenden.

6.2. Stuur het product zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 21 dagen na ontvangst van alle producten in je bestelling, terug naar het adres van VINZ ROY zoals vermeld op de website.

6.3. VINZ ROY zal het betaalde bedrag, inclusief verzendkosten, binnen 14 dagen na ontvangst van het (de) geretourneerde product(en) terugbetalen. In het geval van een gedeeltelijke retourzending, vergoeden wij alleen de kosten van het geretourneerde product. Wij betalen je terug met dezelfde betaalmethode als die waarmee je de oorspronkelijke betaling heeft gedaan. Of je ontvangt een kortingsvoucher ter waarde van het bedrag, die je kunt verzilveren bij je eerst volgende bestelling.

7. Intellectueel eigendom

VINZ ROY bezit alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot het merk, de producten en de website met inbegrip van alle promotiematerialen zoals video’s en fotografie.

8. Wijzigingen

Wijzigingen in deze voorwaarden worden op de website gepubliceerd. Je wordt geadviseerd deze voorwaarden zorgvuldig te lezen wanneer je bij ons bestelt. Deze voorwaarden werden voor het laatst gewijzigd op 15 november 2022.

9. Toepasselijk recht

Op deze voorwaarden en op de overeenkomst tussen jou en VINZ ROY is het Nederlands recht van toepassing. VINZ ROY zal zijn uiterste best doen om bij geschillen een passende oplossing te vinden. In geval van een conflict beslist de Rechtbank Amsterdam over de zaak; onverminderd je rechten als klant die je hebt volgens het land waar je woonachtig bent.

Laatst gewijzigd: 15 november 2022